Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän JHL 145 ry

Ajankohtaista

JHL:n jäsenenä saat edullisesti koko festivaalikattauksen! Työväen musiikkitapahtuman 50-vuotisen historian merkeissä on tarjolla myös maksutonta ohjelmaa niin junioreille kuin senioreille, keskustelutilaisuuksia, yhteislaulua, juhlakonsertti ja paljon muuta. Tänä vuonna Työväen musiikkitapahtuma viettää 50-vuotisjuhlaansa Valkeakoskella 27. – 31.7.2022. Festivaali palaa juhlavuoden kunniaksi perinteiseen tapahtumapaikkaansa UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljööseen. Ammattiliitto JHL tukee jäsentensä pääsylippujen ostoa 20 eurolla. Etu on voimassa kaikkiin lipputyyppeihin ja on ostettavissa suoraan Tiketin verkkokaupasta tai tapahtumatoimistolta. Etu kannattaa todella ottaa haltuunsa, esiintyjätarjonta on aivan mahtava. Kolmen festaripäivän aikana lavalle nousee kymmeniä artisteja. Jokaiseen makuun on taatusti tarjolla herkkuja, ihan vain esimerkkimaistiaisina: Hector & His Power Band Maustetytöt X Agents Maija Vilkkumaa Olavi Uusivirta Irina Erin Sir Elwoodin hiljaiset värit Arttu Wiskari Anssi Kela Herra Ylppö Tommi Läntinen Katri Ylander Huippuartistien esiintymisten lisäksi luvassa on ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille, puoli vuosisataa täyttävän musiikkitapahtuman juhlakonsertti, Laulu ottaa kantaa -julkaisukonsertti, keskustelutilaisuuksia, yhteislaulua ja paljon muuta. Perjantaina 29.7. järjestettävä maksuton 50-vuotisjuhlakonsertti tarjoaa läpileikkauksen Työväen Musiikkitapahtuman vuosikymmeniin. Toimi toukokuussa ja säästä selvää rahaa! Kun olet JHL:n jäsen ja ostat pääsylipun toukokuun aikana, saat kaikkiin tapahtumiin oikeuttavan lipun hintaan 69,50€ (ilman jäsenetua hinta on 89,50€). Ennakkotarjous on siis voimassa vain ja ainoastaan 31.5. asti. Muutenkin liput kannattaa hommata ennen tapahtuman alkua. Näin vältyt ruuhkilta sisäänpääsyn yhteydessä. Portilta ostettaessa liput ovat myös hieman kalliimmat, edullisemmat ennakkohinnat ovat voimassa 17.7. asti. Koko festarikattauksen sisältävät ennakkoliput 31.5. asti jäsenetuhintaan 69,50! Tiketin verkkokaupasta voit kätevästi hankkia tapahtuman pääsyliput, joihin saat liiton jäsenetualennuksen. Vuonna -20 ja -21 ostetut liput käyvät sellaisenaan tämän vuoden tapahtumaan. JHL:n alennuksen saadaksesi tulee portilla esittää voimassa oleva jäsenkortti ja henkilöllisyystodistus rannekkeenvaihdon yhteydessä. Muistathan että alennus on henkilökohtainen ja sen voi käyttää vain kertaalleen.
Tule mukaan perjantaina 6. toukokuuta, kun Helsingissä osoitetaan jälleen mieltä kunta-alan palkankorotusten puolesta. Kuntien tähtiammattilaiset pitävät Suomen pystyssä, palkankorotus kuuluu kaikille! Palkkapäivä #2 tulee perjantaina 6.5.! Tule Helsingin ytimeen juhlimaan kunta-alan tähtiammattilaisia, arvostamaan heidän työtään ja vaatimaan heille kunnollisia palkankorotuksia.⁣ Mitä palkkapäivässä tapahtuu? Kokoontuminen alkaa kello 11 Töölön Kisahallin parkkipaikalla. ⁣ Kello 12 marssitaan joukolla kohti Narinkkatoria. Ohjelma täyttää Narinkkatorin kello 13–15.⁣ Klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan jo nyt, perjantaina nähdään! JAA: Facebook Twitter
https://twitter.com/JHLry/status/1521457816896212992?s=20&t=QnNXLLWRik8J6FH
HAUSKAA VAPPUA (29.4.2022)
JHL HALLITUS JA PUHEENJOHTAJA
Kunta-alalle toistaiseksi jatkuva ylityö- ja vuoronvaihtokielto 18.4. alkaen Julkaistu 12.4.2022 klo 12:00 Oranssilla pohjalla teksti "ylityö- ja vuoronvaihtokielto" sekä slogan "1001 ammattia" - JHL Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Ammattiliitto Jyty ja JUKO julistavat kunta-alalle toistaiseksi jatkuvan ylityö- ja vuoronvaihtokiellon 18.4. alkaen. Koko kunta-alaa koskeva ylityö- ja vuoronvaihtokielto alkaa maanantaina 18.4.2022 kello 00.01 ja on voimassa toistaiseksi. Kiellolla ja lakoilla järjestöt haluavat vauhdittaa sopimusratkaisun saamista kunta-alalle. Ylityö- ja vuoronvaihtokielto koskee seuraavia sopimusaloja: kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus KVTES kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus OVTES kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus TS kunnallinen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus TTES sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE-sopimus. Kunta-alan sopimusten viranhaltijat eivät kuulu kiellon piiriin. Kiellon ulkopuolelle rajataan myös työtehtävät, joiden tekemättä jättäminen aiheuttaisi vaaraa ihmisten hengelle tai terveydelle. Ylityö- ja vuoronvaihtokiellon piirissä eivät ole myöskään sellaiset yleistä turvallisuutta tai omaisuuden turvaamista koskevat työt, joita ei ole mahdollista siirtää myöhemmäksi. JHL, Jyty ja JUKO ovat järjestäneet kunta-alalle aiemmin kolme viikon mittaista ylityö- ja vuoronvaihtokieltoa 7.–13.3, 21.3.–27.3. ja 4.4.–10.4. – Kunta-alan työehtoneuvottelut ovat vaikeassa tilanteessa ja ratkaisua etsitään jo sovittelulautakunnankin avulla. JHL haluaa koko kunta-alalle palkkaohjelman ja euromääräisiä palkankorotuksia, toteaa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine. – Ylityö- ja vuoronvaihtokielto jatkuu toistaiseksi, jotta ratkaisu vihdoinkin löytyisi. Olemme valmiita sopimaan, mutta ei millä ehdoilla tahansa. Reilut palkankorotukset ja palkkaohjelma kuuluvat koko kunta-alalle, Ammattiliitto Jytyn puheenjohtaja Jonna Voima sanoo.
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n ilmoitus ylityö- ja vuoronvaihtokiellon aloittamisesta Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry ilmoittaa, JHL:n aloittavan kunta-alalla ylityö- ja vuoronvaihtokiellon maanantaina 4.4.2022 kello 00.01 alkaen. Ylityö- ja vuoronvaihtokielto on voimassa seitsemän vuorokautta ja se päättyy sunnuntaina 10.4.2022 klo 23.59. Ylityö- ja vuoronvaihtokielto tulevat voimaan seuraavilla sopimusaloilla: Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus KVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus OVTES Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus TS Kunnallinen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus TTES Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE Ylityö- ja vuoronvaihtokiellon ulkopuolelle on rajattu kunta-alan sopimusten viranhaltijat, omassa kodissa työskentelevät perhepäivähoitajat, omassa kodissa työskentelevät kolmiperhepäivähoitajat ja työllistetyt. Kiellon ulkopuolelle on rajattu työtehtävät, joiden tekemättä jättäminen aiheuttaisi vaaraa ihmisten hengelle tai terveydelle. Ylityö- ja vuoronvaihtokiellon piirissä eivät ole myöskään sellaiset yleistä turvallisuutta tai omaisuuden turvaamista koskevat työt, joita ei ole mahdollista siirtää myöhemmäksi. Ylityö- ja vuoronvaihtokiellolla halutaan vauhdittaa kunta-alan neuvottelujen etenemistä.
RSS ATOM